20 september, 2022

Grattis till en båtplats i nya hamnen!

Vi har fått bygglovet godkänt och du kommer att beredas plats i den utbyggda hamnen i Östersund.

De nya bryggorna kommer att utrustas med 4,6,8 och 10 meters bommar. Den årliga båtplatsavgiften kommer att vara den samma som för alla båtar i hamnen – baserad per kvadratmeter och år. I de fall då större platser efterfrågas kommer vi kunna skräddarsy platser för större båtar.

Väljer du att tacka ja till båtplatsen är det första steget att fylla i formuläret och betala en första deposition om 5000 kr för en båtplats i din önskade storlek. Du förbinder dig då också att betala en andra deposition om 3000 kr i samband med beställning av bryggor och bommar i början av 2023. Depositionen återbetalas till fullo när du väljer att säga upp båtplatsen.

Depositionen betalas till bg 186-3588 eller via Swish 123 007 75 11, mottagare är Östersund / Frösö Båt- och Hamnförening. Glöm inte att ange ditt namn på betalningen. OBS! Din anmälan blir giltig först när den första depositionsavgiften har betalats.

Om utbyggnaden mot förmodan inte blir av senast sommaren 2024 kommer depositionsavgifterna för de nya platserna att återbetalas.

Väljer du att tacka nej eller inte svarar på platserbjudandet avförs du ur båtplatskön. Vill du ha en båtplats längre fram kommer vi med största sannolikhet att kunna erbjuda plats snabbt eftersom vi i princip bygger bort den långa kön.

 

Vi behöver din anmälan senast 30 november.

 

Fyll i formuläret för din nya båtplats i Östersund!