Storsjön i Kryssarklubbens årsbok och i Praktiskt Båtägande

Kul att Storsjön blir uppmärksammad tillsammans med de andra större insjöarna i både Svenska Kryssarklubbens årsbok som i tidningen Praktiskt Båtägande. För det är en fantastisk sjö att ha båt i; få grund, trevliga strandhugg, hyggligt fiske och bra segling – precis som det ska vara. Läs gärna årsboken, tidningen och inte minst Olle Ternströms bok Storsjön med Segel och motor om du vill få bra koll på alla bryggor och smultronställen runt sjön.

Intresset för båtliv i Östersund och Storsjön är ju stort men båtlivet begränsas av att vi har för få stadsnära båtplatser, det finns få platser att tillgå från Brunflo till Ås. Vi jobbar på att få till fler båtplatser och har glädjande nog fått bygglov för att bygga ut hamnen i Östersund. Mer information om det kommer längre fram under hösten. Innan dess ska vi njuta av resten av båtsommaren.