Lediga Båtplatser (uppdaterad 2019-06-26)

De flesta båtplatser är nu tilldelade.

Några få platser kan dock finnas fortfarande, främst på Frösön.

Kontakta Henrik Karlsson på A2 Revision, 063-555444 om du behöver en båtplats.

10 kommentarer till ”Lediga Båtplatser (uppdaterad 2019-06-26)

  • Intresseanmälan skall göras via epost till info@ofbh.se senast den 2019-05-28.

   I Intresseanmälan skall följande framgå:
   Namn
   Längd och bredd på aktuell båt
   Önskad båtplats (ange max tre alternativ)

 • Hej Jag är intresserad av en båtplats.
  Flipper 640ht – 91
  Båt längd 6500 båt brädd 2200
  Per Karlsson 070-6420967

 • Hej, har ringt till Henrik Karlsson men han är på semester och när jag skrev en intresseanmälan på info@ofbh.se så fick jag tillbaka att Simon Widholm också är på semester. Hur ska jag göra då?
  Vi har en Wellcraft Eclipse 233
  7 meter lång, 3 m bred och skulle vilja höra om det finns plats för den på Frösön och vad det i så fall kostar.

  Mvh//Lisa

 • Hej, jag provar på lite här, min båt är 10 m och ca 3,2 meter, jag befinner mig i Alingsås nu men tänker hemvända efter 10 år så jag undrar lite över situationen främst på Frösön där jag tidigare stått?

  • Hej, generellt sett finns det båtplatser på Frösön, men det måste vi få kolla och återkomma. Du har ju en hyggligt stor båt… Men.
   Intresseanmälan mailas till info@ofbh.se senast den 2020-05-25.

   I Intresseanmälan skall följande framgå:
   Namn
   Längd och bredd på aktuell båt
   Önskad båtplats (ange max tre alternativ)
   / pmk

 • Hej, Är det försent för att skicka in intresseanmälan för en båtplats på Frösön nu?

 • Hej!
  Jag tänkte bara höra när ungefär en lista med tillgängliga båtplatser kommer publiceras? Jag står i kö sen 2016 och har plats 42 idag.
  Mvh
  Magnus

 • Hej
  Jag har haft kontakt med Nimo Madsen vid ett flertalet gånger sedan mitten av juni för att få en förklaring till varför det ligger en båt på min plats nr 335. När jag för tredje gången igår skulle sjösätta så var den fortfarande upptagen. Nimo säger att han inte vet vem som äger båten. Ingen från hamnföreningen har tagit kontakt med mig. Jag betalar hyra för båtplatsen men ni lånar ut den till någon annan person som ni inte vill tala om vem det är. Tappar förtroendet för hamnföreningens hantering av båtplatser. Hyran är ju baserad på en grundavgift + avgift som är beroende på båtplatsens storlek.
  Lars-Åke Olsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *